Serums

Oog Contour Concentraat

Lichtgewicht, maar zeer krachtig in enkele van onze beste ingrediënten. Dit crème-achtig concentraat is ontworpen om oog contouren aan te pakken die zijn gemarkeerd met lijnen, wallen en donkere kringen voor een meer gelijkmatig en goed uitgerust uiterlijk. 

Oog Contour Gel

Anti-rimpel ooggel,  bewezen dat de rimpeldiepte rond de ogen aanzienlijk vermindert. Revitaliseer je gevoelige oog contour met  Eye Contour Gel. Een verzachtende en aanvullende formule die werkt om een ​​helder, fris uiterlijk aan de ogen te herstellen, gericht op fijne lijntjes en rimpels.  

Geconcentreerd Hyaluronisch Serum

Geconcentreerde Hyaluronic Serum is een krachtig hydrator die het uiterlijk van de huid transformeert en een microwolk van vocht creëert voor je meest stralende, gezond ogende, frisse teint ooit. Dit supersnelle serum heeft een opmerkelijk en synergetisch effect van 4 verschillende soorten hyaluronzuur om de huid te beschermen, glad te maken en te verzachten.

Anti Imperfectie Concentraat

Anti-imperfecties Concentraat is een handig en sneldrogend serum dat helpt om oneffenheden te drogen en te verwijderen, terwijl het helpt nieuwe puistjes te voorkomen. Geschikt voor vette huidtypen. Gerichte behandeling voor uitbraakgebieden.

Huid Tonic

Skin Tonic is een alternatieve benadering van je huidverzorgingsregime – een drankje bevordert de huid van binnenuit beter. Doelbewust ontworpen voor mensen die een mooie huid willen promoten. Skin Tonic helpt het collageen, ceramiden en hyaluronzuur te verhogen die na verloop van tijd afnemen en rimpels, droogheid en verlies van stevigheid aan de huid veroorzaken. Als vloeibaar supplement is de innovatieve formulering zeer biologisch beschikbaar, wat betekent dat het lichaam een ​​groter deel van de actieve voedingsstoffen kan opnemen en gebruiken.

%d bloggers liken dit: