Lichaamsverzorging

Body Scrub

Lichaam scrubs werken om de huid zachtjes te masseren en te verwijderen van dode cellen, vuil en olie die zich op het lichaam verzamelen. De huid laat deze opbouw los wanneer de ex -foliërende korrels die zich in de scrub bevinden, in het huidoppervlak worden gemasseerd. Bovendien helpt de massage zelf de bloedsomloop te verbeteren en verhoogt de bloedtoevoer naar het huidoppervlak. 

Marine Collageen Body Lotion

Collageen is het belangrijkste structurele eiwit dat in de huid aanwezig is. Het geeft lichaamsweefsels vorm, kracht en stevigheid. Helaas is de realiteit dat, naarmate we ouder worden, ons lichaam niet langer in staat is om collageen te produceren op het niveau dat het ooit deed. Marine Collageen Body Lotion bevat pure concentraten van marine collageen in een soepele en heerlijke crème die helpt bij te dragen aan de productie van collageen. Breuken in onze collageenstructuur zijn ook verantwoordelijk voor striae. 

Collageen & Kelp Fondant

Collageen is het belangrijkste structurele eiwit dat in de huid aanwezig is. Het geeft lichaamsweefsels vorm, kracht en stevigheid. Helaas is de realiteit dat, naarmate we ouder worden, ons lichaam niet langer in staat is om collageen te produceren op het niveau dat het ooit deed. Aan de positieve kant zijn er manieren om het collageen van je lichaam te stimuleren. Collageen & Kelp Fondant is een formule die rijk is aan zee collageen en extracten van kelp. De textuur maakt direct een speciaal moment van je dagelijkse lichaamsverzorging.

Deodorant

Pit Stick is een aluminiumchloorhydraat en een parabenen vrije effectieve anti-transpirant stick die vriendelijk en zacht voor de huid is. Pit Stick heeft een unisex geur en is geschikt voor licht tot zwaar zweten van de oksels. Breng zo vaak als nodig aan op een schone, droge huid.

Hand Créme

Shea Hand Cream is perfect en een kleine luxe om overdag mee te nemen. Deze hydraterende formule gewapend met Hyaluronic en Shea Butter trekt snel in en helpt droge of gebarsten handen te kalmeren.

Lipo Sculpting Fluid

Eerst en vooral ontwikkeld als een professionele behandeling is Lipo Sculpting Fluid een klinisch bewezen pijnvrije, thuisbehandeling met centimeter-verlies die ongewenst vet vermindert uit doelgebieden van het lichaam. U hoeft niet te sporten of een dieet te volgen om cm verlies en/of een ander lichaamsbouw te bereiken.

Lipo Wrap Kit

Deze kit bevat twee Acti-Labs Wrap Bandages & 150 ml Lipo Sculpting Fluid. Door de Lipo vloeistof te combineren met onze wikkelverbanden, worden resultaten sneller bereikt.

Bandage

Top kwaliteit, goedgekeurde elastische bandage. 1 meter langer wanneer uitgerekt dan PRO-verband. Niet te verwarren met niet-medische elastische verbanden. Wij passen uniforme druk toe en worden niet smal als ze worden uitgerekt.

%d bloggers liken dit: