Haar en Tanden

Shampoo

Deze shampoo is ontworpen om voorzichtig je haar te reinigen zonder essentiële voedingsstoffen weg te halen voor een betere haar gezondheid. Verrijkt met soja-isoflavonen is deze shampoo ook sulfaatvrij. Veel shampoos bevatten sulfaten waarvan bekend is dat ze schadelijk zijn voor het haar; het strippen van natuurlijke oliën, waardoor de hoofdhuid wordt uitgedroogd en geïrriteerd, kleurverlies en corrosie van de haarzakjes.

Haar Masker

Capill-Hair Conditioneringsmasker is ontworpen om haarstrengen te conditioneren en te verrijken met ingrediënten die collageen en keratine bevatten, maar zonder gewicht toe te voegen aan het haar. Onze formule is sulfaatvrij en zit vol met wat volgens ons de essentiële vitamines en voedingsstoffen zijn voor haar behoeften. 

Mane tame

Je moet het zien om het te geloven … vochtbestendig en super glad. Kleur, chemicaliën, hitte en styling kunnen het haar kwetsbaar maken voor vocht. Mane Tame bedekt elke haarstreng met een onzichtbare afdichting en coating voor een langdurige pluisvrije en zijdeachtige afwerking.

Leave It In Conditioner

Gladmakend, beschermend en hydraterend conditionerende lotion die je niet uit hoeft te spoelen. Leave It is een zachte grip en lichtgewicht mist die een glanzende glans toevoegt aan alle haartypes met een glanzende laag achterlatend.

Frizz police Stylingcréme

Frizz Police is een soepele maar lichtgewicht crème die hard vecht tegen kroeshaar en vocht om je stijl vast te houden terwijl je ingrediënten voor het haar gebruikt. De soepele, smeltende textuur verspreidt zich gemakkelijk door het haar om kroes te beheersen en je glanzende lokken te geven .

Follicle Food

Follikel is geformuleerd om zeer geconcentreerde, gemakkelijk op te nemen voedingsstoffen rechtstreeks naar de haarzakjes te brengen via uw bloedbaan. Deze vloeibare formule voedt je haarzakjes van binnenuit met wat volgens ons de
essentiële voedingsstoffen zijn die nodig zijn om het haar dikker, gezonder en sneller te laten groeien.

Tandpasta met of zonder fluoride

Diamond Lustre is een proactieve dagelijkse tandcrème die ervoor zorgt dat je hele mond er op zijn best uitziet en aanvoelt. Diamond Lustre helpt bacteriën te bestrijden zonder de natuurlijke afweer van de mond te overmeesteren. Onze formule is speciaal ontwikkeld om een ​​gezonde mond te behouden, de adem op te frissen en de natuurlijke witheid te herstellen zonder residu in je mond achter te laten.

Mondwater

Wist je dat poetsen alleen ongeveer 75% van je mond reinigt? Dit betekent dat een kwart van de bacteriën en bacteriën in je mond nog over is om zich te verspreiden, zelfs na tweemaal daags poetsen. Een effectieve mondspoeling helpt de rest van die bacteriën te elimineren en geeft je mond een nieuwe start van elke dag! Diamond Fresh helpt ook om je tanden van nature wit te houden, terwijl het de vorming van tandsteen en andere bederf veroorzakende bacteriën voorkomt, waardoor je een mint gevoel krijgt.

%d bloggers liken dit: