Gezichtsverzorging

25+ Dagcréme

Met 25+ crème is ons dagelijks doel om te onderhouden, te beschermen en aan te vullen. Met onze Acti-Complexe, ontworpen en bewezen om de huid soepel en stralend te houden, geloven we dat we de omstandigheden van vandaag kunnen helpen vermijden en die morgen hun tol kunnen eisen. Licht van textuur voor gemakkelijkere opname. Deze crème is verkrijgbaar in gespecialiseerde formuleringen voor 3 verschillende huidtypen: Vette, normale en droge huid. 

35+ Dagcréme

Deze dagcrème smelt op huidtemperatuur om te hydrateren en levert de kracht van ons klinisch bewezen Acti-Complex. Verkrijgbaar in een verscheidenheid aan prachtig gestructureerde formules voor olieachtige, normale en droge huidtypes. Gecombineerd met extra zee- en plantenextracten werkt deze crème om de uitstraling te verbeteren en vocht aan te vullen.     

45+ Dagcréme

Een exclusieve dagcrème die de huid regenereert en bewezen heeft dat het de resultaten van de rimpels vermindert. Aangedreven met ons klinisch bewezen Acti-Complexe en verkrijgbaar in een verscheidenheid aan prachtig gestructureerde formules, werkt deze crème om de hydratatie te verhogen en vocht aan te vullen. De schade in het verleden lijkt af te nemen, fijne lijnen lijken te vervagen. Stevigheid, uitstraling en veerkracht worden hersteld. 

Intense nachtcréme

Een intensieve formule die helpt bij het aanvullen en perfect lumineren van de huid terwijl je slaapt. Een synergetisch bio-complex, met Acti-Complex, in combinatie met zee-extracten helpt de huidconditie te verbeteren. Het maakt de huid glad, laat de huid goed ademen en geeft een subtiele gloed die van binnenuit komt. Begin je nachtelijke ritueel met een van onze reinigende lotions, gevolgd door de Oog contour concentraat of gel en maak het compleet met Intense Nachtcrème.

Anti Imperfectie Dagcréme

Een lichtgewicht dagcrème voor het gezicht, ontworpen voor de vette en verstopte huid. Bevat mariene en botanische actieve stoffen om de natuurlijke helderheid van de huid te onthullen. Hydrateren zonder overbelasting, herstel van balans en controle.
Kan ook op het lichaam worden gebruikt. 

Anti Imperfectie Nachtcréme

De essentiële nachtbehandeling helpt de huid opnieuw in balans te brengen om toekomstige puistjes te onderdrukken. Aangedreven met zee- en bio-actieve stoffen die de hele nacht doorwerken om de natuurlijke helderheid van de huid te onthullen. De innovatieve textuur, gesuspendeerd in een frisse, hydraterende lotion, smelt moeiteloos op de huid voor een lichte en blote huidsensatie die is gevuld met voeding. 

3D Corrector

Deze crème helpt om de saaiheid te verbergen en de zichtbaarheid van donkere vlekken of onregelmatigheden in de huid te minimaliseren. 3D Corrector heeft een indrukwekkende lijst met actieve ingrediënten.
De pure dekking perfectioneert onmiddellijk de huidskleur en levendigheid voor een vlekkeloze gezonde gloed. Helderheid lijkt vanuit je huid te komen. Verkrijgbaar in drie tinten.

Stimulerende Vitaliteits-lotion

Veel meer dan een toner … een ideale versterkende en verhelderende pre-make-up lotion. Stralend, fris en onberispelijk, de teint is geëgaliseerd, tonen zijn gladgemaakt om een ​​stralende gloed te onthullen die een uitstekende uniformiteit vertoont. Beschermt je huid zachtjes, waardoor deze zacht, soepel en luxueus gehydrateerd aanvoelt. Tevens een Ideale 1-staps make-up basis tot 25 jaar.

%d bloggers liken dit: