Dieet

Hydraslim

Onze nummer één verkopende botanische afslankhulp …… Hydra-Slim is een melange van superfruit en botanische kenmerken zonder toegevoegde suikers of conserveermiddelen. HydraSlim wordt dagelijks gebruikt en kan helpen de interne systemen van je lichaam op natuurlijke wijze te herstellen en opnieuw in balans te brengen, waardoor het de ideale partner is voor je gezonde voeding, gewichtsbeheersingsprogramma en / of actieve levensstijl, waardoor je die extra boost krijgt voor nog betere resultaten!

Hydra Shred kit

Snel en eenvoudig, de Hydra-Shred is een van onze toppers op het gebied van diëten.   Slechts 7 dagen goed shredden gevolgd door een Hydra-Slim kuur van 2 weken. Het is een handige, kosteneffectieve manier om uw dieet op gang te brengen.

Strip tea

Strip Tea is een botanische thee die is ontworpen om je ontgiftende voeding te ondersteunen. Strip Tea bevat 10 zeer delicate planten en versterkt ons ethos; Wetenschap gebruiken om het beste uit de natuur te halen. Een hoogwaardige infusie van witte thee, Puerh-thee, Oolong-thee, groene thee, rozenblaadjes, zwarte thee, Kaki, Kamille, Paardebloem, Gember.

Tea Shred

Snel en eenvoudig, dat is de Tea-Shred. Slechts 7 dagen, het is niet te lang om je te gedragen en een handige, kosteneffectieve manier om te diëten.

Vit Fit

Wees de beste versie van jou. VitFit is een innovatieve doorbraak in vloeibare voeding die de revitaliserende voordelen van vitamines, mineralen, hele voedingsmiddelen en essentiële vetzuren combineert om uw totale welzijn te ondersteunen.

Silhouette Capsules

Silhouette capsules zijn ontworpen om de maagabsorptie van vetinname te verminderen door zich te binden aan een deel van het vet dat je eet en ervoor te zorgen dat het direct door je spijsverteringsstelsel gaat, waardoor ze een waardevolle ondersteuning zijn voor je reis naar gewichtsverlies. We willen allemaal op gewicht blijven en op koers blijven

Keto Capsules

KetoCaps maken het u gemakkelijker om je lichaam in ketose te krijgen. Een lichaam in ketose verbrandt i.p.v. koolhydraten, vetten. Ketose staat bekend om het helpen van gewichtsverlies en het stabiliseren van energieniveaus.

Shakes

Onze meest verkochte maaltijdvervanger. Als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet en een actieve levensstijl, zijn onze shakes een handige maar evenwichtige en voedzame eiwitrijke optie om een ​​maaltijd of snack te vervangen. We denken dat ze een geweldige keuze zijn voor een maaltijdvervanger om je gewichtsverlies te ondersteunen, Heerlijke sjakes in verschillende smaken. De perfecte heerlijke combinatie in een romige shake! Heerlijk en voedzaam. Perfect voor ontbijt, lunch of een snack in de middag om elke zoetekauw te bevredigen.

Bananen Toffee Shake
Kaneel latte Shake
Vanille Shake Glutenvrij
Bessen Shake
Chocolade Shake
Mango Shake
Chocolade Mint Shake
Cookie Dough Shake
Shaker

Skinny Mix

Wat als je kon eten zonder honger te hebben? Skinny Mix is ​​een antioxidant rijk botanisch mengsel dat ook glucomannan bevat; een natuurlijke vezel die gel achtig wordt in je maag en een vol gevoel geeft.

Maaltijdvervangers

Een keuze uit veel verschillende maaltijden.
Een geweldige, voedzame, keuze voor je lunch of middagsnack terwijl u onze dieetplannen volgt. Wij geloven dat je voeding eerst moet zetten om je doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken

Bosbessen pannenkoekjes
Scrambled Eggs
Toffee pap
Kip en zoete mails soep
Spaghetti bolognese
Rode bonen chili
Curry
%d bloggers liken dit: