Blog

Ik geloof dat alle vrouwen “mooi” zijn zonder make up

maar met de juiste make up zijn ze “mooi” en “krachtig”.

Kwasten…

Er zijn zo veel verschillende keuzes als het om kwasten gaat! Je hebt ze in allerlei verschillende vormen en maten. Dan heb je ook nog de haren die elke keer anders zijn afgesneden. De ene kwast voelt stevig aan en de andere is super zacht. Welke kwast neem je en waar gebruik je welke kwastMeer lezen over “Kwasten…”

Milieu…

Als ik zeg dat we CO2-neutraal zijn … Als ik zeg dat we net zoveel om het milieu geven als om de kwaliteit van onze producten … Als ik zeg dat we toonaangevend zijn in de industrie – dit bedoel ik dus! Binnenkort kun je je plastic afval verminderen door een milieuvriendelijke vulling voor jeMeer lezen over “Milieu…”

Toveren…

Kijk wat je met kleur kan doen! Dit is contouren…

Hallo ladies…

vandaag ga ik het hebben over bronzing, contouring, en highlighten. Welke heeft jouw voorkeur??? Of alledrie? Wist je dat er een verschil is ??? Zo niet, dan is dit bericht speciaal voor jou … Het doel van Bronzing is om je gezicht wat kleur te geven. Bronzing is ideaal voor deze tijd van het jaarMeer lezen over “Hallo ladies…”

Concealer…

Laten we het hebben over Concealer. De meeste kennen het wel maar hoe gebruik je het nu precies…. Breng onze vloeibare Concealer aan nadat je de foundation hebt aangebracht. Laat je onderoog vrij van foundation en breng dan de concealer aan. Begin met een kleine hoeveelheid en voeg zo nodig meer toe. Ik breng mijnMeer lezen over “Concealer…”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: